Желая те отново и отново.
Какви са тези ненаситни сили?
И тялото е винаги готово,
опънало до крайност всички жили.
И всеки нерв загрява, ускори ли
темпото гръдта ми, а кръвта
циркулира в кръгове открили
скоростта безумна на страстта.
Диво е... Но се намесва тя -
мъдрата душа и съчетава
взривната вълнà със нежността,
и път на тялото тогава дава.
Да се любиш нужно е и чувство.
От любов ли е... ще е изкуство.
© Асенчо Грудев Всички права запазени