08.09.2008
Ще ти пратя писмо в бутилка,
и дано то пристигне при теб
по- доре късно, отколкото никога
и дори да премине океани от лед.
Ще ти пратя надежди в бутилка,
написани като букви в писмо.
И от душата всичката горчилка,
от сърцето – цялото добро.
И това мое писмо в бутилка,
да ти напомня всеки ден за мен,
спомняй си колко силно обичах
и как ме прокле ти до сетния ден!
Прокле да обичам, но обич да нямам!
Зарече ме щастие на други да давам,
но все нещастна и сама да ме оставят,
всички да ме мразят – аз да се раздавам...
© Erato Eratova Всички права запазени