Дима представи новата си стихосбирка.
Радвам се, че я познавам и съм сред нейните приятели...
Честито, Солар! И успех!!!
Б.
На Дима
Каква е
твоята Душа?!
Пространствено
разпалени
фотони…
Облечена
в прекрасна
голота.
Пътища събираш…
И сезони!
Б. Калинов
11 Май 2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени