Отдавна различавам любовта
по смисъла на твоето мълчание,
наситен поглед, много пъстрота,
очите търсят в мене упование.
По-важното е, че струи до днес
и не изчезва в топлото на мрака.
Една прегръдка като светла вест
ще ме накара дълго да те чакам.
Пътуването ти е знак за мен,
че връщането ще е по-красиво.
Отдавна знам, за вечност си споен
и чувството завинаги е живо.
Аделина Колева
© Аделина Колева Всички права запазени