17.07.2008 г., 10:36 ч.

Отдавна не съм плакала... 

  Поезия
1371 0 20

Отдавна не съм...

Отдавна не съм плакала от щастие.

А някога можех...

Превеждах приказките на вятъра

и на облаци разтревожени.

Проектирах в душата си

рисунките им различни.

Плачех от щастие и никога

 не се чувствах самичка.

И сега гледам небето,

и боли ме от хубаво,

но май умори се сърцето

и загубих пътя към Чудото.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??