25.07.2013 г., 13:42 ч.

Отговор на един безотговорен чужденец 

  Поезия » Гражданска
466 0 0

Един юнак от Албиона

нападна българите от балкона

и истински захвърля къч,

главите ни свали с калъч!

И с плюнките си ни удави...

 

И така загубил мярка,

като бесен  ни захарка,

предричайки от туй беди,

захлепа нашите деди!

Не вярвам туй да го прослави!

 

Той мисли, че сме за боклука!

Че мястото  ни не е тука!

Че ний за този господин,

сме по-нещастни  и от СПИН...

И ни на вълците остави!

 

И каза, че не сме държава!

Предписа ни най- оша слава...

На шиш човекът ни върти...

Затваря общите врати

и враг на българите става!

 

  12.04.2011 г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??