А той си мисли, че сама
в квартален бар си пия.
И само по едно. Нима!
Голяма смехория!
Аз всички три по сто ги знам,
забежките му също.
Понякога се прави "ням"
с момиче чуждо вкъщи.
На сутринта навел глава
жестоко съжалява
и мисли: "Моята жена
това не заслужава,
но тя в чужбина е. И там
работи. Не разбира
какви ги върша тука сам.
Дори не подозира."
Така до следващия път...
Изпратя ли парички...
Но знай, съседите не спят,
а ми докладват. Всички.
Разреждаш вино и айрян,
мадами, танци... Леко!
Меракът ти - такъв голям,
понеже съм далеко.
Такива хич не ги броиш -
не бѝло изневяра.
Обаче, тооолкова грешиш...
По...Здрав! Жена ти - Вяра.
© Деа Всички права запазени