ТОЙ
Зацикли нещо любовта във вкъщи
и нужна беше коренна промяна.
Партньорката започна да се мръщи,
старая се, а резултати няма...
Веднага се снабдих със "Кама сутра"
и строго заповядах на жената:
"Да се научи наизуст за утре!
Ще те изпитам лично във кревата!..."
Николай (ringo2)
АЗ :
Така ми се закани преди време
законният съпруг. (Ех, неговата кожа!)
Разлиствам книжката и ми се дреме,
а него няма го в семейното ни ложе.
Той, (както знаете), с приятели замина
във кръчмата. И трети ден е в липса.
През „Кама Сутра” бързо ще премина,
че вече взе сериозно да ми писва.
..............................................................
А, ей го, иде си... Вратата не уцелва.
Сериозно в кръчмата е потренирал.
Не може различи жена от делва...
Какъв ти секс? Така се е гипсирал…
..........................................................
Извивах се, пръхтях и се премятах
във позите 69, 28....
Видя ми се възтесничък кревата,
по „Кама Сутра” сексът някак постен...
А моичкият вика недоволен,
че щял без милост „двойка” да ми пише.
Не е ли изтрезнял, или е болен?
Старанието ми сякаш е излишно....
Я да се стегна аз и с „Кама Сутра”
„за шест” да ме изпита друг да ида.
На моя мъж учудената мутра
след „поправителния” ще ми се да видя...
Осмомартенски поздрав на всички дами!
© Нина Чилиянска Всички права запазени