Отиваш си и питам се защо?
Нима я няма топлината,
не ни достигна малко нещо
и се настани там самотата!
Ако я няма вече любовта,
и ако във сърцето не гори,
върви си ти сега,
макар и страшно да боли!!!
Но търсиш друга обич ти,
не виждаш любовта във мен
и в теб сърцето ти гори,
забравена в отминал ден.
Най-силната любов
със тебе изживях
и слушай моя зов,
зов, пълен с обич и със страх!
Душата ми ограби ти,
изстрадах, без да знам,
виновна ли съм, ми кажи,
аз всичко... всичко... ще ти дам.
© Вили Всички права запазени