Да, пушачка съм и зная,
доста вредно е това,
но не знам какво да правя,
нямам воля, за беда.
То не бяха дъвки, семки,
нищо не улови ред
и хладилника ометох,
но за жалост без ефект.
Казаха ми - имай воля,
имам, имам и видях -
с тези мерки свои за отказ
взех, че в ханша наедрях.
© Йонка Стефанова Всички права запазени