14.02.2018 г., 1:11 ч.

Открити 

  Поезия » Любовна
653 0 0

 

Мили очи неоткрити -
еликсири на Радостта,
докога ли ще бъдете скрити
от моята жална душа?!

...................................................................

А дали не съм ги виждал аз преди?!
Сърцето - да! - всичко ми разкри:
втори пристан като твоите очи
не ще открия и на най-далечните звезди!

© Васил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??