"Ние какво е глад не знаем,
ние не знаем що е бедност,
затуй за нещастните нехаем,
даже понякога правим нередности,
а ето старият клошар навън
за лекарства и хляб няма пари,
туй е реалност, а не сън -
такъв "ред" у нас цари."
© Георги Всички права запазени