"О, колко много съм заможен!
Може да съм крадлив и безбожен,
но при подземните правила тук
аз, правейки на законите напук,
ставам все по-богат и състоятелен,
защото в престъпленията съм внимателен.
Тях върша тайно, предпазливо и подмолно
и с колегите пляскам с ръце самодоволно!"
© Георги Всички права запазени
защото крада безбожно!