Седенката аз развалям.
Хората пак размотавам.
Не разбрахте - кукловодите не избирате.
Не ми пука за вас, ако ще и да умирате.
Вечна слава на българските олигарси.
Печелиш само ако с бухалки крал си
или се обогатяваш с проституция и наркотици.
Твои марионетки са българските политици.
Тъй протича преходът в страната.
Бойко ще е в затвора - туй е лъжата.
Ние взаимно на ваш гръб се пазим
и най-обичаме народа си да газим.
© Георги Всички права запазени