"Не, жената просто право на мнение няма,
трябва да се чува това на "нашите" само!
Лошо нещо наистина е, че тя Русия обича,
лошо е, че тя е смела, че е мъжко момиче!
Лошо е, че тя не ближе блюда,
че такива тук има - туй е беда!
Пред силата трябва да мълчи,
трябва и тя да прави мили очи!
Чуйте ни - срещу ръжèн не се рита,
ужас - тя каза неща, без да ни пита!
Как не я е срам - глава не свежда тя,
има достойнство, не мога да ѝ простя!"
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/12/23/nova-bitka-su-sreshtu-prof-darina-grigorova-namesi-se-i-volgin.593288
© Георги Всички права запазени