Искаш да започнем отначало -
нов живот върху помийна яма.
Втори шанс - за Стотен път, но само
да ти сладнее новата измама.
Букет от изневери ми поднесе,
поръсен с аромат от стари песни.
Новото парче е за това:
„Как честна жрицата на любовта била”.
Във сянка на бохемското ти Незаспало
напъвах се безгрижно да се смея,
опитай с друга „твойто отКачало”,
на сянка само мъртвите живеят.
© Ивон Всички права запазени