Тъжно ми става като гледам
как млади нелепо си отиват!
На злото поредната победа,
колко още трябва да загинат,
та мъдри да станем най-сетне,
да разберем, че животът е един,
кога съвестта ни ще се сепне...
А ти, мило дете, спи в мир!Амин!
© Георги Всички права запазени