... Отново...
Познах те сред хиляди други.
Усетих в душата си зов.
Поиска тя пак да се влюби
в човека, потърсил любов!
Повярва отново сърцето
след безброй много лъжи!
Повярва отново и ето -
красива любов се роди!
Любов без лъжи, обещания
за вярност и обич голяма!
Любов без предел в разстояния!
Любов и от двама желана!
МаriAngel
© Марияна Ангелова Всички права запазени
за вярност и обич голяма!
Любов без предел в разстояния!
Любов и от двама желана!
Най - после една желана и истинска, идеална любов! Поздрав за красивия стих!