Все още не зная кой съм,
в момента се създавам отначало.
Започвам отново от нищо,
след последната суша пресъхнах.
Главата ми е празна, като кофа,
продънена от дълга употреба.
Мислите ми са изтекли,
спасявайки изсъхнало цвете от смърт.
Сега събирам впечатления
и бавно си възвръщам личността.
Отсявам доброто от злото,
изграждам си критерии за бъдното.
© Иван Симеонов Всички права запазени