Отново чакам Любовта!
Отново чакам Любовта!
Тук на тази зла земя, отново чакам я.
Знам, ще дойде някога при мен,
ще грее слънцето в очите,
ще пеят птички в сърцето
и отново пеперудите ще пърхат в мен.
Знам, ще дойде Тя.
Внезапно, така, както тръгна си веднъж,
но този път не ще си тръгне,
не ще ме остави пак!
Научих много от грешките си, преди да я изгубя!
Ще се върне, знам, Любовта е една!
Ще се върне отново, ще ми прости дори!
Знам, Любовта е велика и над мен ще се смили!
Отново чакам Любовта!
Дори и тук,
където някога бях щастлива, но останах сама!
Знам, ще ме намери отново,
но този път ще я опазя!
Отново вярвам в Нея, така, както никога до сега!
Знам, Любовта е една и ще я чакам до край!
Отново ще се усмихва лицето
и ще грее слънце в сърцето!
"Любов!
Прости ми!
Отново чакам те тук, където ме остави!
Отново вярвам в теб!"
Вярвам, че ще ме намери!
Анна Хубенова Соколова- 05. 03. 2011
© Мим Миме Всички права запазени