Отново в Бяла
Ще дойда отново във Бяла,
да мина по стария мост,
а Янтра, пред мен засияла,
ще срещне желания гост.
Край Фичето бавно минавам.
Посреща ме изгрев засмян.
Пред старата къща заставам
в градеца, от щастие сгрян.
Приятели, улици, къщи,
до болка познати места.
С усмивка при тях се завръщам.
Знам, няма такива в света!
© Теменужка Маринова Всички права запазени
Но много мило и драго ми беше
да прочета тази радост за очите.
С обич, мила Нуше.