Сама сега
лутам се безцелно
само с мисълта за теб,
защото ти си нещо специално.
Умът - мислите ми
са само и единствено твои.
Сама сега
лутам се в нощта.
И няма как да заспя,
защото ти
завладял си ме - цялата:
сърцето и мисълта!
Нежно е чувството в мен.
Истина е - не е измама.
Цялата сега съм в плен,
в плен на теб, но теб те няма.
И тази нощ така спокойна
ще дойда, ще те посетя.
И нежни ласки, нежни думи
на ухото ти ще зашептя.
Ще ти разкрия истината,
ще те погаля леко с ръка
и ще почувтсваш и ти
чувството, завладяло моята душа.
Ще приседна до теб,
а ти ще си до мен
и заедно двама
ще останем в плен...
... В плен на истинското,
а не на измама.
В плен на любовта,
любовта между двама!
© Жен Всички права запазени