И ето, времето с което си обгърнат
пътува своя сън и ти със него.
Със тиха музика пътуват дните,
които никога не биха спрели.
От своето събуждане побягнал,
със две очи удавени в зората,
съзираш вече краткото си тяло
да бъде мост между небето
и земята.
© Младен Мисана Всички права запазени
Дълбоко съм трогнат!
Бог да ви дава здраве и творчество! Амин!