17.12.2008 г., 8:14 ч.

Отрова 

  Поезия » Любовна
744 0 12
Отрова

С вълшебен лъч светлина
прониза ми душата
и в отровата на любовта,
натопена бе стрелата.

Само с поглед ме плени
и омагьосан днес не мога
за вълшебните ти очи
да намеря противоотрова.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??