30.06.2018 г., 18:23 ч.

Падна листо 

  Поезия
485 0 2

Плаче някъде дърво -

Обезобразено, голо

И чувам виене отново.

 

Полудявам ли, си мисля аз

Листо ли пада –

Чувам тих глас.

 

Обръщам се – какво да видя -

Как рухва цялата гора

След него.

 

На пътя е написано с масло

Спасиш ли дърво,

спасяваш и гората

 

Ще има шанс тогава за Земята...

 

 

 

© Proletina Palova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??