10.08.2014 г., 11:11 ч.  

Паднали 

  Поезия
346 0 1

ангелите

обичат плът
и обичат да им е жега
 
затова
ни болят 
при охлаждането ни 
 
нека
слушаме как мълчат
при замръзване 
на душите ни
 
ангелите
са смърт
осъзнаване 
на вините ни
 
ангелите
са плът
за прераждане
на мечтите ни

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??