Телефонът си звъни.
Защо не вдигаш ти?
Зает ли си, кажи?
Или пак ме лъжеш
с друга ти.
И мислиш си, че можеш
да скриеш своята лъжа,
аз зная, че си с друга,
сигурна съм във това.
Наранено е от болка
моето сърце и сълзите
си прикривам
със треперещи ръце.
Телефонът си звъни.
Защо не вдигаш ти?
При другата си остани
и повече не ме търси.
© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени