Надхвърли далеч
по мощ и сила
и 10-те бала на Рихтер
за земна ерупция,
измерената със скàлата
за магнитут
на Магнитски
прословута
BG –Корупция.
И подир десетилетия,
с най-грозен грабеж
отвред трупани,
как пластовете
от милиарди
на тез' наши
министри-апаши
да не се срутят отведнъж
директно върху главите им?
© Вълчо Шукерски Всички права запазени