5.12.2006 г., 0:39 ч.

pak sama 

  Поезия
783 1 5

ПАК САМА

Миг щастие и цяла вечност тъга.
Още колко ще бъда сама?

С усмивка си тръгна
и с болка в пустото сърце.
За последно ме прегърна,
а сълзите течаха по моето лице.

Ти една изтри с ръка
и ме помоли да запазя любовта!
"Обичам те!" бяха последните ми думи
и ти в мрака се изгуби.

Вече мразя всички нощи
и ще ги мразя дълго време още.
Напомнят ми на нашата раздяла
и на горещите сълзи.
Луната като онази нощ е заблестяла,
а болката към сърцето ми пълзи.

Стоя сама и гледам снимката свята,
която се превърна в икона за мен.
Гледам безцелно в тъмнината
и чакам следващия ден!

© Диди Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??