29.07.2012 г., 15:09 ч.

Пак съм тъжна 

  Поезия » Любовна
774 0 0

 

ПАК СЪМ ТЪЖНА

 

Пак съм тъжна, грешна

и с прекършени крила.

Винаги такава -

казваш съм била.

 

Как, кажи ми, да политна,

да огрея твоя ден,

щом душата ми е свита

и не пее нищо в мен!

 

 

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??