Палава си - няма спор -
направо си си секс машина.
Завиждат бабите, а викат "Позор" -
Може ли... и аз да намина?...
Верно, малко съм си прост,
но не чак дотам, че да не питам...
Приемаш ли ме за скъп гост?
Усмихна ми се... ясно, идвам!...
26.06.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени