Студеният вятър като момче ме целува,
щипе лицето ми, дръпва косата,
със шала и блузата безсрамно лудува,
намества се хитро и гали бедрата.
Студеният вятър довя пеперуди,
смешинки в очите ни влюбени.
Облакът черен от небето прокуди,
а слънцето гледа ни някак учудено.
Студеният вятър - момче непослушно,
листо вместо цвете дари ми,
в ухото "Обичам те" тихо пошушна,
целуна очите ми и се скри зад комина.
© Валка Всички права запазени