По пазарите и магазините - скъпотия.
У народа - мизерия, беднотия.
Налапаха се мафиоти, олигарси.
Емигрант на Запад - там си,
вместо страната да градиш
(ама не по бойковия начин),
ти в чужбина си, щото с ума спиш.
(Поискай промяна по свой почин.)
© Георги Всички права запазени