''НИЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА''
Горгий
Навъдиха се днес
за слава фалшива без чест
''феномени'' безнравствени,
читатели разни -
лаици, критици,
софистично настроени,
публичност търсят
в необят бездуховен.
Изгорели звезди
само пепел и прах
оставят след себе си...
© ДАНИЕЛА Грензовска Всички права запазени