Стига с толкова мечти за късмети.
Нека отидем да си купим "Кубети".
А после да сложим в чая медец –
бързо, пийвай го на екс!
Прави се, че слушаш урока по математика –
не мисли, че си изпаднал в паника.
Молекулната маса е твърдо решена.
Няма да те остави на мира.
Нито пък на поп-фолк певицата Мира.
05.11.2010
© Кристиан Неделчев Всички права запазени