6.02.2008 г., 9:37 ч.

Параграф 22 

  Поезия » Любовна
585 0 7
ПАРАГРАФ 22

Искам да си при мен,
но да те няма,
да съм ти в плен,
но свободен да остана.
И те обичам,
но го отричам
и се заричам,
но по друга тичам.

Проклятие или късмет,
че уискито пия с лед?

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??