Поискай ме изцяло,
а аз ще дойда в твоя сън.
Ревностно пази ме от кошмари (те си),
ако случайно в миг се появят.
Хвани ме за ръка тогава,
от съня си ме доведи в реалността,
да споделим любовта си...
Не се колебай! Направи го!!!
Акорд от песен ми запей
в душата си за мене ти.
Естествен и искрен ти бъди, а
чарът на твоето красиво лице,
несъмнено до лудост ще ме плени.
Обичай ме истински завинаги,
следи от нежност по тялото ми остави...
То за теб е създадено, знай, и
така с параход на вечността,
аз и ти ще сме влюбени до края на света!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени
Прегръщам ви!!!