Плясък на крила
Разбуди тишина
Морето в мене
Полудя...
Надигна се вълна
И ме понесе
Надалече
Птици в душата
Кръжат
Птици крещят
Огнено кълбо
Избухна
Птиче перо
Рухна
С трясък
Потече пясък
И стъкло
Лодка без весло
В крехък свят
Без цвят
Плясък на крила
Парченца стъкълца
Разтрошиха се
Оцветиха се
Морето в мене
Полудя
Изплува Любовта
© Любомир Деничин Всички права запазени