Примамваш с очи -
звезди от синьото небе.
Откраднал парче луна
от моето сърце.
Извлякъл сладостите
като резен портокал,
остави ми лахарата
вместо небесен дар.
Поискай ме и бавно
ме преглъщай,
наивно пак ще се отдам.
Потъвам в синьото
на твоя Рай,
а пътят е единствен -
там, към Ада .
Душата ми ще лепне
по гърдите ти -
парченце пъпеш
в тъмното сърце.
Изпий до дъно
тялото ми крехко
и пак във Вечност
ме пресътвори.
© Катя Вангелова Всички права запазени
с обич..