7.06.2009 г., 21:39 ч.

Парк 

  Поезия
670 0 2

Сутрин

уютно пусти

алеите се будят

от стъпките.

Притихналият дъжд,

слънчево зайче

в очите ти кротува

като лимонче

в чаша джин.

Зараждаща се страст?

Или може би сълза?

Или от дъжда?

Думите

в дърветата се гушат

и дълбаят там сърца,

клоните с поклон

ни те посрещат

до пейката

целунати

уста в уста.

© Евгени Евгениев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??