("Ноч, улица, фонарь, аптека...")
Престъпност, кризи, вот просрочен –
все тоз убийствен маскарад,
с въртеж безсмислен в кръг порочен
и без надежда за обрат.
И се повтаря като в матрица
пак същият сценарий стар:
висящ мандат, ялови коалиции
и мъченичеството на България.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени