Пролет е,
но не е за песни,
животът болен е
и той ни тества...
Всеки ден боли,
нощите са рани
от човешките злини
в душите насъбрани...
Каква ти песен -
те камбаните звънят,
приглушени в плесента
на пашкуления ни свят...
© Валентин Василев Всички права запазени