Патриотично
Иска да яде, иска къща с двор, иска и още други екстри за невероятното...
Мисли само нахлуват, бушуват, като боя при Шипка.
Шипки да бере иска,
чай да си прави
и патриотично да го пие.
Обаче в трамвая всеки българин ù е черен,
че там е боят на Шипка. Хвърчат тела, обувки и тресе се.
Целият трамвай, целият свят, а тълпите реват ли, реват...
© Мария Чомакова Всички права запазени