ПАЗАРНО
Купуваме си евтино
чувствата поизмъчени.
Продаваме си на дребно
душиците отлъчени.
За вехтории на пазара
обезценихме си морала,
на живота разиграхме зара
и се радваме на всяка измама.
Лъжата е съвсем жалка,
но вече е цяла царица.
Истината е толкова малка,
че не струва една парица.
Живот ли е да го опиша,
като не става за новела.
Съдба ли е да я изплача,
щом не съм я приела.
© Диди Ф Всички права запазени