Пазител
Ти отреди ми тази роля
пазител твой да бъда аз,
бодро крачейки до теб -
ден след ден.
До мене да заспиваш - всяка нощ
и да чувстваш, защитена си ти
щом до мене сгушиш се, нали?
Пазител, твой съм аз сега,
а може би и до края на света
когато хванати сме за ръка!
Калина Петкова
14.09.2014
© Кали Всички права запазени