Пей, мое сърце...
Пей в тъмнината,
размахвай криле
навред по земята!
Дай любовта си
на бедните хора,
измий със кръвта си
срама и позора!
Пей непрестанно,
пей за децата,
които отрано
ги смаза съдбата.
Не искам да плачеш
дори и тогава,
когато останеш
без капчица вяра!
Пей, мое сърце,
пей в тъмнината,
волно размахвай
криле по земята!
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
По широко скроен човек от теб няма!