ПЕПЕЛЯШКА
Отстъпих те, защото искаш.
В ръцете си - те друг държи.
И тлее болката и стиска
от твоите безмислени лъжи.
Днес, Пепеляшко, не преставаш
да чакаш принцове безброй.
Животът ти - интернет забава,
сега там търсиш новия герой.
© Мимо Николов Всички права запазени