Колко лошо е с простак да имаш общо!
Със първичните инстинкти е на скот.
Той в главата си е пълен с недоволство,
от комплексите си в жалкия живот.
А простакът смята всичко че е просто,
еднозначно, постижимо на инат.
Как да вникнеш във пространството му плоско,
за да разбере, че бърка в този свят?
От простащината само ще загубиш,
ако даже в миг до теб се добере.
То е форма на неосъзната лудост
със двигател, който няма как да спре!
© Данаил Таков Всички права запазени