~*Воалите на Времето
Прегръщат раменете ти,
Които трескаво трептят
И МОЛЯТ галещо
От Утрото~*
За мойта Ласка...
За моя силен
Мъжки глас~*
И струва ми се
ТОЛКОЗ ИСКАЩО
СТОЕНЕТО...
На тази улица...
Пълна със бездомни облаци
И плач~*
И Притискаш ТИ
ВОАЛИТЕ НА ВРЕМЕТО!!!
Безотказна...
ТРЕПТЯЩО ВИКАЩА!!!
Ридаеща във Облак
Пълен с мрак~*
На лицето ти -
ПРИ ВСЕ, ЧЕ СКРИТО Е...
Аз белег страшен
ТАМ ВИДЯХ!!!
Прерязал е на две
Сърцето ти,
Което кат’ Лице
Ти носиш...
На тази улица...
Във този ранен час~
Пълна със бездомни облаци
И плач~*
А УЖ УХАННО УТРО Е...
И Слънчев лъч
Прорязва Тъмното в Нощта...
~~&*~
БЕЗ ПЛОДНИК СИ...
И ЗЪЗНЕШ
Във воали от Мъгла,
О, МОЯ
БЛАТНА ПЕРУНИКА!!!
С оставащ в стъпките ти аромат~*
На Бадем и Теменужка
Свита...
А ТЪЙ ОМАЙВАЩА!!!
БАЛСАМ!!!
Воалите прикриват
Твойта голота...
И лицето ти
Порязано покриват,
Но аз... ~*
УХАНИЕТО ТВОЕ АЗ СЛЕДЯ!!!
ТУЙ СТРАСТНО
БЛАГОВОНИЕ...
ЕТЕР - масло!!!
Дето в твоя корен
Диша тихо...
ПАРФЮМ И ВИНО~*
СТРАСТ!!!
При все, че в Облаци надничаш...
При все, че в тъмното на Утрото стоиш...
Ти, Блатна моя Перуника
СВЕТИШ~*
ЖЕЛАЕШ МЕ!
Мен...
Един Мъж...
С глас силен - НО СМЪЛЧАН...
Във стъпките ти
ТРЕСКАВО ВТОРАЧЕН~*
Уплашен...
ОТ ТОЛКОЗ ОГЪН!...
ОТ ТОЛКОЗ СИЛЕН ПЛАМ!!!
А уж си Блатна Перуника...
А УЖ СИ ВСЕ МЪГЛА...
От ситни водни капчици обвита~*
КАК ПЛАЧЕШ В ОГЪН!?!
Мила...
И пада огнена сълза...
Във стъпките ти
Пълни с вино...
И СТАВА ДИВ ПОЖАР!!!
Оооо, моя...
БЛАТНА ПЕРУНИКА~*
Притискаш ме...
ОВИВАШ МЕ
С Воалите на Времето~
И в Сълзите ти
ГОРЯ!!!
~~&*~
УХАННО УТРО Е~*
На Улицата моя плаче
БЕЗИМЕННА...
БЕЛЯЗАНА ЖЕНА.
Прилича ми на Блатна Перуника,
Но плаче с огнена сълза~*
Прилича ми на зъзнещо момиче,
А ТЯЛО НЯМА!!!
Само Дъх от Стъпките
ИЗТИЧА~*
ЖЕЛАЕЩ МЕ...
Мен...
Един Мъж
Уж Силен...
АЛА ДНЕС СМЪЛЧАН!!!
~~&*~
ОТ ВИНО ДНЕС ОПИХ СЕ!!!
От стъпките ти пия...
МОЙ ЕТЕР - ЦВЯТ~*
МАСЛО и
АРОМАТ НА ТЕМЕНУЖКИ...
СВЯН и крехък мирис~
Есенция във Нежна Ласка
По белязана страна...
БЕЛЯЗАНО ЛИЦЕ/ СЪРЦЕ
И едно момиче крехко -
Перуника Блатна~*
Стаена под Воала днес
на Времето...
на улицата моя
дето чакам тъй Смълчан~*
~* БЛАТНА ПЕРУНИКА*~
с огънче изписах, в стъпките си
днес ~*
ден пореден от моята съдба
07 октомври 2010 г
Л-Е
Послесловие...
И трябва да внимаваме,
Че някои от Цветята си приличат...
НО САМО НЯКОИ...
В МАГИЯ СТРАШНА
НИ ЗАВЛИЧАТ!!!
http://www.vbox7.com/play:52815c75
© Л-Е Всички права запазени