31.03.2011 г., 21:00 ч.

Песен, дошла от звездите 

  Поезия » Любовна
663 0 2

ПЕСЕН, ДОШЛА ОТ ЗВЕЗДИТЕ

 

Колко се борих със тебе, любов,
в себе си как те отричах,
твоя неистов и пламенен зов
мерзост пред Бога наричах!...

 

Само че нощем с безсънни очи,
с болка, стаена в гърдите,
чувах гласа ти във мен да звучи –
песен, дошла от звездите…

 

И се предадох на тебе, любов,
блуднице страстно красива!
В този единствен и кратък живот
с виното си ме опивай!

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??